Registrer et prosjekt og f? tilgang til TSD

N?r du registrerer et prosjekt, f?r institusjonen din f?r da avtale om bruk av TSD hvis den ikke har det fra f?r.

TSD er ment for s?rlige kategorier av persondata som skal tas ekstra godt vare p?og kan brukes av forskere ved UiO og andre offentlige forskningsinstitusjoner

Les mer om UiOs klassifisering av data her.

For ? opprette et TSD-prosjekt m? du ha etisk vurdering eller behandlingsgrunnlag for h?ndtering av personopplysninger i forskningen du har tenkt ? utf?re enten fra

For ? levere elektronisk s?knad m? du legge ved en kopi av etisk vurdering eller behandlingsgrunnlag.

Slik registrerer du et nytt TSD-prosjekt

Du s?ker elektronisk om ? f? opprettet et TSD-prosjekt. Underveis i s?knaden opprettes databehandler- og tjenesteavtale mellom din institusjon og UiO/TSD dersom disse ikke finnes fra f?r. Underveis vil du ogs? f? opprettet en TSD-bruker.

1. Logg inn i signeringsportalen for TSD-prosjekter

G? til elektronisk registrering av TSD-prosjekter og logg inn med din elektroniske ID. Bruk en oppdatert nettleser, f.eks. Google Chrome eller Firefox. Eldre versjoner av Internet Explorer frar?des.

I s?knaden vil vi blant annet sp?rre om f?lgende opplysninger:

• Din FEIDE-brukernavn hvis du har
  • Din epostadresse
  • Ditt telefonnummer
  • Hvem har gitt etisk godkjenning for prosjektet? (NSD, REK, Datatilsynet eller lokalt personvernombud)
  • Referansenummer p? vedtaket fra NSD, REK, Datatilsynet eller lokalt personvernombud
  • Navn p? prosjektet
  • Sluttdato for prosjektet
  • 中国竞猜网_中国足彩网-足球推荐sansvarlig institusjon for prosjektet
  • Betalingsinformasjon

start registrering av prosjekt

2. Last opp etisk godkjenning av prosjektet

Her m? du laste opp et dokument med godkjenning av prosjektet fra enten REK, NSD, Datatilsynet eller et lokalt personvernombud. Du m? ogs? legge inn det formelle prosjektnavnet som st?r i godkjenningen, et kortnavn p? prosjektet og en bokstavkode som best?r av seks bokstaver.

Informasjon om prosjektet til utfylling

3. Fyll inn forskningsansvarlig institusjon

Her velger du institusjonen du tilh?rer i nedtrekksmenyen. Dersom din institusjon ikke st?r i menyen, m? det opprettes databehandler- og tjenesteavtale. Velg i s? fall Annen institusjon i nedtrekksmenyen, og fyll ut disse avtalene. Du m? ha myndighet til ? inng? disse avtalene.

Bildet kan inneholde: skrift, materiell eiendom, skjermbilde, parallell, nummer.

N?r du klikker p? Neste kommer du til opprettelse av tjenestavatale.

Bildet kan inneholde: skrift, skjermbilde, parallell, nummer.

4. Fyll inn kontaktperson for fakturering

Her velger du hvem som skal motta fakturaene for prosjektet.

Velg fakultet/senter

5. Velg lagringsbehov og operativsystem

Legg inn ditt ansl?tte lagringsbehov og hvilket operativsystem du vil bruke.

Valg av lagring

Hvis du trenger ? lagre data over 1 TiB, har du flere muligheter: